Välkommen till

Norrlands Nation Fest & Konferens

Norrlands Nation Fest & Konferens

När ett landmärke vid Fyrisån öppnar upp sina portar och bjuder in till fest och konferens kan det inte gå till hur som helst. Det räcker inte med att erbjuda surrande maskiner, mineralvatten på flaska och dammsugare till kaffet.

Norrlands Nation har genomgått en omfattande renovering och kan därför stolt ta emot allt från 10 till 280 deltagare för både konferens och middag.

På Norrlands Nation har vi satsat på en egen kombination av mytomspunna salar, Uppsalas kanske bästa adress och vällagad modern svensk mat. Därutöver har vi samlat ihop ett rutinerat lag som med hjälp av den senaste tekniken kommer skapa förutsättningar för ett inspirerande möte, ett tydligt avstamp eller en helt underbar kväll.

nnfk_omoss_main

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Konferens i UPPSALA

Vi har allt du behöver för en lyckad konferens.

För att en konferens ska bli riktigt lyckad tror vi inte att det räcker med bra lokaler och rätt teknik. Vi tror istället på att verkligen skapa förutsättningar för inspiration och rätt beslut. Därför ser vi möblering enligt era önskemål, tillhandahållandet av rätt tekniksupport som självklarheter. Och satsar istället helhjärtat på engagemang, timing och ett personligt bemötande.

en-liten-del1
brollop-8
brollop-6
brollop-4
dekor-ruta
brollop-3
brollop-1
brollop-2
som-en-herrgard-brun

Norrlands Nation
Fest & Konferens

Västra ågatan 14
753 09 Uppsala
018-65 70 60
boka@nnfk.se

brollop-1
brollop-3
brollop-2