Konferens i Uppsala

Som i eN herrgård fast mitt staden

För att en konferens ska bli riktigt lyckad tror vi inte att det räcker med bra lokaler och rätt teknik. Vi tror istället på att verkligen skapa förutsättningar för inspiration och rätt beslut. Därför ser vi möblering enligt era önskemål, tillhandahållandet av rätt tekniksupport som självklarheter. Och satsar istället helhjärtat på engagemang, tajming och ett personligt bemötande.

Här bredvid kan du enkelt göra en bokningsförfrågan. Självklart kan du kontakta oss direkt om du har några frågor eller behöver ett skräddarsytt paket.

Strömsholm salStrömholms sal

Max 60 sittplatser, takhöjd 4,5 meter, rumsyta 70,4 m2. Möjlighet till egen ingång och eget kapprum gör rummet perfekt för privatare samtal. Lokalen ligger i direkt anslutning till foajén och biblioteket och har två angränsande grupprum med stora fönster mot Fyrisån.

 

binary6 gamla salen

Max 300 sittplatser, takhöjd 7,5 meter, rumsyta 292 m2. Angränsande salar är Inre och Yttre läs om sammanlagt 140 m2 för fika, lunch eller utställning. Här kan man även njuta terrassen med plats för över 100 personer mitt i centrala Uppsala.