Konferens i Uppsala

Som i eN herrgård fast mitt staden

För att en konferens ska bli riktigt lyckad tror vi inte att det räcker med bra lokaler och rätt teknik. Vi tror istället på att verkligen skapa förutsättningar för inspiration och rätt beslut. Därför ser vi möblering enligt era önskemål, tillhandahållandet av rätt tekniksupport som självklarheter. Och satsar istället helhjärtat på engagemang, timing och ett personligt bemötande.

Här bredvid kan du enkelt göra en bokningsförfrågan. Självklart kan du kontakta oss direkt om du har några frågor eller behöver ett skräddarsytt paket.

Strömsholm salStrömholms sal

36-52 sittplatser, takhöjd 4,5 meter, rumsyta 70,4 m2 Möjlighet till egen ingång och eget kapprum gör rummet perfekt för privatare samtal. Lokalen ligger i direkt anslutning till foajén och biblioteket och har två stora fönster mot Fyrisån.


Strömsholm salStecksénska biblioteket

28-36 sittplatser, takhöjd 4,5 meter, rumsyta 70,4 m2
Inrett i engelsk stil med skinnfåtöljer och öppen spis. Även om litteraturen är övervägande norrländsk passar rummet alla möten av lite mer informell karaktär.


Strömsholm salÅ-rummet

12 sittplatser, takhöjd 3,8 meter, rumsyta 20,8 m2
Ljusa arbetsrum med stora fönster mot ån och direkt anslutning till foajén. Perfekt för mindre sällskap.


Strömsholm salÄlgrummet

12-14 sittplatser, takhöjd 3,8 meter, rumsyta 19,4 m2
Ljusa arbetsrum med stora fönster mot ån och direkt anslutning till foajén. Perfekt för mindre sällskap.


Strömsholm salStora salen

100-280 sittplatser, takhöjd 7,5 meter, rumsyta 231,6 m2
Nationens mäktigaste rum med svårslagen takhöjd och egen terrass. Salen nås via den vackra foajén och erbjuder en förvånande flexibilitet trots sin storlek.